Baderom

Totalleverandør av bad og våtrom
Hans Haugerud er totalleverandør av komplette bad og våtrom. Vår virksomhet er våtromssertifisert, og alle våre rørleggere innehar våtromssertifikat. Dessuten er samtlige rørleggere sikkerhetsklarerte og med plettfri vandel. Vi leverer naturligvis sanitærutstyr og baderomsmøbler kun fra anerkjente leverandører.

Kartlegging av behov
Når du henvender deg til oss, vil vi avtale tid for en befaring. Dette er et uforpliktende møte hjemme hos deg hvor behov og ønsker til det nye badet kartlegges – enten det er utstyr, ulike møbler, fliser eller belysning. Vi tar mål og undersøker badets tilstand: gulv og vegger, eksisterende røropplegg, elektrisk anlegg osv.

Gjennomføring av prosjektet
Etter befaringen beregner vi kostnaden for et nytt bad med priser, detaljer og tidsplaner. Dersom dette er interessant, vil vi i startfasen av prosjektet gjennomføre et byggemøte hvor vi gjennomgår byggeplanene i detalj. Kunden vil underveis i prosessen få en fast kontaktperson som vil ha oversikt over de ulike fasene av byggeprosessen og som vil kunne svare på spørsmål med tanke på gjennomføringen av prosjektet.

Overlevering av bad
Før ferdigstillelse av badet fjerner vi alt avfall og overleverer et rent og ryddig bad. Deretter vil kontaktpersonen gjennomgå badet for å påse at arbeidet er i henhold til kundens forventninger. Det vil samtidig utarbeides en rapport som beskriver hva vi har levert og hvordan kunde skal forholde seg til vedlikehold og ettersyn for å bevare badet i god stand gjennom badets levetid.

Rørlegger_sertifiseringer